0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi

Samsung pametna računica

Kupnjom odabranih modela Samsung perilica rublja A+++, perilica i sušilica rublja te hladnjaka s NO FROST tehnologijom, dobivate uređaje koji zadovoljavaju najviše standarde energetske učinkovitosti, čime značajno smanjujete potrošnju električne energije.

17.05.2018.

Ostvarite uštedu u iznosu od 800 kn na odabrane uređaje Samsung bijele tehnike.

Želite unijeti novinu u svoj dom i pritom uštedjeti? Samsung ima pravu ponudu za vas!

Kupnjom odabranih modela Samsung perilica rublja A+++, perilica i sušilica rublja te hladnjaka s NO FROST tehnologijom, dobivate uređaje koji zadovoljavaju najviše standarde energetske učinkovitosti, čime značajno smanjujete potrošnju električne energije.

U sklopu Samsungove ponude, za vrijeme trajanja promocije, navedene uređaje možete kupiti i uštedjeti fanstastičnih 800 kuna

To nije sve! Uz kupljeni uređaj dobivate i petogodišnje jamstvo.

 

Zahvaljujući NO FROST tehnologiji Samsung hladnjaka zaboravite na neželjeno nakupljanje leda i mukotrpno odmrzavanje. NO FROST tehnologija poboljšava protok zraka i održava stalnu temperaturu u svakom kutu hladnjaka, čime se spriječava nakupljanje leda i inja. Samsung hladnjaci savršenog su dizajna i odlično će se uklopiti u vašu modernu kuhinju, a organizacija prostora u njima, uz produženu svježinu namirnica, donijet će vam i više mjesta i lakši pristup hrani i piću.

Uz niz inovacija, koje čine vaše pranje pametnijim i bržim, Samsung perilica rublja je elegantna i odlično se uklapa u vaš dom. Zahvaljujući primjeni najsuvremenijih dostignuća, perilica rublja s QuickDrive™ tehnologijom skraćuje vrijeme pranja i do 50% te potrošnju energije do 20% bez smanjenja učinkovitosti pranja. Q-Drum™ ima glavni bubanj i pozadinsku ploču koji se nezavisno okreću,  zbog čega se odjeća, pokrenuta dvostrukim silama,  dinamičnije okreć. Rezultat je brzo, moćno, a ipak nježno pranje.

Tehnologija vrata AddWash™ omogućuje vam da jednostavno i brzo dodate zaboravljenu odjeću nakon pokretanja ciklusa pranja.

EcoBubble™ tehnologija donosi vam snažno čišćenje, čak i pri niskim temperaturama. Deterdžent se pretvara u mjehuriće tako da brzo prodire u tkaninu i s lakoćom uklanja prljavštinu, dok istovremeno štiti boje i materijal te štedi energiju.

U promociju su uključene i kombinirane (2 u 1) perilice, tj. perilice i sušilice rublja.

Na sve uređaje koji su uključeni u promociju Samsung vam daje jamstvo od 5 godina, kao i 10 godina jamstva na motor s digitalnim inverterom.

*Period promocije od 18.05.2018. do 17.06.2018.

Komentari

Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.