0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi

Za prvih 20 kupaca Candy proizvoda GRATIS mikrovalna

Za prvih 20 kupaca Candy proizvoda vrijednosti iznad 1.700,00 kuna GRATIS mikrovalna pećnica CMG2071M.

06.03.2018.

Za prvih 20 kupaca Candy proizvoda vrijednosti iznad 1.700 kn darujemo Candy mikrovalnu pećnicu CMG2071M.

Candy je internacionalni brand koji nudi širok asortiman samostojećih i ugradbenih uređaja, spajajući pritom najnaprednije tehnologije, funkcionalnost uz prepoznatljiv talijanski dizajn i izvrsne rezultate, čiji je cilj zadovoljiti potrebe korisnika inovativnim pristupom, ali i jednostavnošću upotrebe i uređajima prihvatljive cijene.

Danas, u digitalnom dobu, Candy otvara vrata za uređaje nove generacije, koji komuniciraju s korisnikom na izravan, jednostavan i intuitivan način. Odjel istraživanja i razvoja Grupacije osmislio je Candy simply-Fi, prvu generaciju Wi-Fi uređaja koji s korisnicima  komuniciraju na daljinu, čineći njihov život jednostavnijim.

Zahvaljujući upotrebi novih tehnologija, Candy Group uspjela je ispuniti dva zadatka: zadovoljstvo korisnika i zaštita okoliša. Proizvodni procesi osmišljeni su s ciljem smanjenja emisije u sukladnosti s regulativama svake zemlje, kao i smanjenja potrošnje energije kućanskih uređaja.

Upoznajte širok asortiman Candy uređaja, dizajniranih da zadovolje sve potrebe Vašeg kućanstva: perilice i sušilice rublja, hladnjake, pećnice i ploče i mnogo više.

 

Candy zna kako

Komentari

Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.