0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi

Movember u Tehno-Magu

Što je Movember?

03.11.2022.

Što je Movember? Zašto i kako se obilježava?

Brkati studeni ili Movember je doba godine i pokret kada muškarci ne briju brkove (i bradu) punih 30 dana.

2003. godine u Melburnu, nastao je običaj puštanja brkova u znak dizanja svijesti i prikupljanja novca za istraživanje o bolesti raka prostate. Te godine, 30-ak muškaraca je pokrenulo inicijalnu akciju kojoj se sljedeće godine pridružilo preko 400 muškaraca i tada su prikupili oko 30.000 eura za istraživanje o raku prostate.

19 godina kasnije, akcija Movember jača je nego ikad i obilježava se širom svijeta, uz podršku starih, mladih i žena. Tokom godina, Movember je postao sinonim za borbu protiv raka prostate, raka testisa, kao i za očuvanje mentalnog zdravlja i borbu protiv samoubojstva kod muškaraca.

Kako prethodnih, tako i ovog studenog, Tehno-Mag daje punu podršku akciji Movember. U suradnji sa brendovima BaBylissMEN, Braun, Panasonic, Philips i Rowenta darujemo do 35% popusta na asortiman uređaja za osobnu njegu muškaraca.

 

Podržimo zajedno brkati studeni, jer kupnjom u Tehno-Magu pomažete u skupljanju sredstava za liječenje raka prostate

>> Istražite #movember ponudu <<

 

Komentari

Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.