0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi

MOBILMEDIA – tako dobra da zaboravite platiti račun?

Možete zamisliti našu „sreću“ kada smo u noći 17. na 18. svibnja, čuli da je četvero kupaca, doduše možda više kao neki četveročlani tim obučen u iste boje, posjetilo našu poslovnicu i skladišni prostor u potrazi za svojim novim omiljenim proizvodima Mobilmedije.
Kako nikoga nije bilo u dućanu da ih pusti kroz ulazna vrata (poradit ćemo na tome, oprostite nam), siroti kupci morali su razbiti izloge kako bi ušli, a nakon toga i demolirati alarme, kako bi mogli u miru i tišini pogledati naš asortiman. Izgleda da je atmosfera za shopping bila idealna, jer je ova ekipa dosad napravila naš najveći dnevni (ili noćni?) promet – utržili su nevjerojatnih milijun kuna!

22.05.2018.

Najljepše je kada napraviš neki posao, uložiš love i love, razmišljaš o svim porezima koje moraš platiti, ne spavaš noćima, smiješ se i plačeš jer si odlučio biti poduzetnik, brineš o radnicima kako umiješ i znaš, i onda se nakon nekog vremena, sav taj trud počinje vraćati kroz nove kupce.
Jer, kada krenu novi kupci, onda znaš da se i ulaganje u marketing, digitalne kanale i sve ostalo što si poplaćao suradnicima počelo isplaćivati nazad.
San svakog privatnog poduzetnika upravo se ostvaruje i sada je samo nebo granica.

Možete zamisliti našu „sreću“ kada smo u noći 17. na 18. svibnja, čuli da je četvero kupaca, doduše možda više kao neki četveročlani tim obučen u iste boje, posjetilo našu poslovnicu i skladišni prostor u potrazi za svojim novim omiljenim proizvodima Mobilmedije.
Kako nikoga nije bilo u dućanu da ih pusti kroz ulazna vrata (poradit ćemo na tome, oprostite nam), siroti kupci morali su razbiti izloge kako bi ušli, a nakon toga i demolirati alarme, kako bi mogli u miru i tišini pogledati naš asortiman. Izgleda da je atmosfera za shopping bila idealna, jer je ova ekipa dosad napravila naš najveći dnevni (ili noćni?) promet – utržili su nevjerojatnih milijun kuna! Nažalost, nisu primijetili blagajne pri izlasku iz dućana, možda zbog loših otvora na maskama preko lica, tko će ga znati. A možda su bili jako uzbuđeni jer su se opskrbili brendovima poput Dysona, Mielea, Samsunga, Sonya, Applea ili Fitbita? Sve sami velikani, koji se upravo spremaju tehnološki i digitalno oplemeniti živote naših kupaca, pa tko ne bi bio uzbuđen?
Shvaćamo i ne ljutimo se. Mi smo ti koji smo se odlučili raditi s najboljima od najboljih, kako bi vas, naše kupce razveselili. Naravno da razumijemo uzbuđenje.
Ali, dolaze nam fakture na naplatu. Znate, i ti proizvodi se moraju nekome platiti, a ne bi bilo zgodno da nam manjka milijun kuna. Nezgodne su to situacije, za sve strane.  
Ovim putem vas molimo da se računi podmire, pa da možemo javiti i policiji koja je krenula u istragu. Neka se policija lijepo vrati u svoje stanice kako bi se bavili pravim zločinima u zemlji, a ne nekakvim… nesporazumima.

Također, ako netko od građana ima bilo kakvu informaciju, kome možemo ispostaviti fakturu za robu preuzetu ovog vikenda, ili ako netko poznaje nekoga iz tog četveročlanog tima – podsjetite ga na plaćanje, ili… javite nama ili najbližoj policijskoj stanici. Svaku informaciju koja će dovesti do naših najtrofejnijih kupaca ćemo nagraditi. Jer nama je kupac uvijek na prvom mjestu!

Komentari

Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.