0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi

Kupite BESPOKE Jet AI štapni usisavač i ostvarite pravo na poklon

Kupite odmah i ostvarite pravo na poklon Galaxy Buds2 Pro, u vrijednosti od 225,62 EUR.

16.08.2023.

Želite besprijekorno čiste podove?

Odaberite Samsung Bespoke Jet AI usisavač i na poklon dobivate Galaxy Buds2 Pro slušalice za uživanje i u besprijekorno čistom zvuku.

Zahvaljujući petoslojnoj filtraciji, zrak u prostorijama postaje čistiji, dok Vam do 100 minuta korištenja u jednom punjenju omogućava čiste podove od ruba do ruba.

Kada završite, postavite svoj Bespoke Jet AI usisavač na All-In-One stanicu koja će automatski isprazniti i zatvoriti kutiju za prašinu, dok Vi uživate u poklonu, Galaxy Buds2 Pro slušalicama.

Uređaj koji je predmet ove promocije kao i poklon uređaj bit će dostavljeni u roku od 100 dana od kupnje. Promocija traje od 8.8 do 9.9.2023. ili do isteka zaliha.

Promocija je dostupna kod Samsung prodajnih partnera navedenih u pravilima promocije.

Pravila promocije možete pronaći ovdje.

*Vrijednost poklona iskazana je prema preporučenoj maloprodajnoj cijeni. Stvarna vrijednost poklona može se razlikovati ovisno o maloprodajnoj cijeni koju svaki prodajni partner samostalno određuje. Za ostvarivanje prava na poklon potrebno se registrirati do 10.10.2023. slanjem e-maila na ce.promo@samsung.com.

Bespoke Jet AI | Sve u jednom usisivaču

Snažan Bespoke Jet usisavač s najjačom baterijom do sada nudi Vam do 100 minuta usisavanja u jednom punjenju. Stanica za čišćenje i punjenje automatski prazni i zatvara kutiju za prašinu, dok petoslojni sustav filtera hvata do 99,99 % čestica mikroprašine za još čistiji dom.

Saznaj više >>

Galaxy Buds2 Pro | Omiljena glazba uvijek u fokusu

Aktivno poništavanje buke (ANC) nikada nije bilo bolje uz lako prebacivanje sa slušanja na govor. Detekcija glasa isključuje ANC i aktivira ambijentalni zvuk s početkom govora – tako ćete moći jasno razumjeti razgovor i bez skidanja Galaxy Buds2 Pro slušalica.

Saznaj više >>

Komentari

Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.