0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi

HomeFit by Edo - Edin Mehmedović bilo gdje i bilo kad može biti tvoj osobni trener!

30.11.2022.

Live program vježbanja HomeFit by Edo

Užurbani život iz dana u dan uskraćuje nam vrijeme za sebe pa i kad imamo snažnu motivaciju za preokreniti svoj život, uvesti zdrave navike i početi trenirati, nerijetko se ispriječe obveze koje idu uz svakodnevni život.

Svjestan toga, Edin Mehmedović koji ima 20-godišnje iskustvo osobnog trenera, osmislio je progresivni live program vježbanja HomeFit by Edo koji je zamišljen kao program uz koji ćete uz vrhunskog osobnog fitness trenera i plan prehrane, kroz sedam tjedana usvojiti zdrave navike, doći u formu i ostvariti zacrtani cilj vježbajući u udobnosti svog doma i štedeći vrijeme, ali ne i kalorije.

Glavni sponzor projekta je Fitbit by Google, najbolji partner u vježbanju, što potvrđuje i Edo koji ga svakodnevno koristi, a što svi mogu vidjeti i u HomeFit treninzima uživo.

Trener Edo koristi Fitbit Sense 2 zbog postavki i dizajna koji najviše odgovaraju njegovim potrebama, ali i ukusu. Naime, ovaj model za samo 12 minuta napuni se za cijeli dan, a osim što njegov Fitbit sense 2 putem aplikacije prati otkucaje srca, tjelesnu aktivnost, sagorijevanje kalorija, pa čak i navike spavanja, može preuzeti stotine aplikacija, ima ugrađenog glasovnog asistenta te je otporan na vodu do dubine od 50 metara.

Naručite Fitbit i besplatno vježbajte s Edom

U okviru specijalne ponude, TehnoMag će svima koji u određenom razdoblju kupe Fitbit fitness tracker pokloniti pretplatu za platformu HomeFit by Edo, tako da odmah mogu isprobati sve funkcionalnosti Fitbita i uvjeriti se na vlastitoj koži kako će im investicija u fitness tracker pomoći da osvijeste što trebaju promijeniti u svakodnevici da bi uz samo vježbanje, popravili kvalitetu života i zdravlja.

Na platformi HomeFit by Edo svaki ponedjeljak, srijedu i petak u 19 sati s vama je uživo Edin Mehmedović, koji će vas provesti kroz različite tipove vježbi, a koje možete raditi u vlastitom dnevnom boravku. Edo je tu da vam pokaže kako se pojedine vježbe ispravno rade, diktira tempo, podržava vas i motivira kako biste doista ostvarili željeni napredak, došli u formu kakvu sanjate i postali zadovoljniji sobom i svojim životom.

U slučaju da se zbog obaveza ili nekih drugih razloga ne uspijete uključiti na vrijeme, na raspolaganju ćete imati trening u arhivi na samoj platformi. Uz to, svi korisnici platforme će imati pristup planu prehrane kako biste se osjećali zdravije i fit.

Vrijeme je da učinite nešto za sebe i svoje zdravlje! Odaberite svoj Fitbit fitness tracker u jednoj od naših poslovnica ili na WebShop-u, vježbajte s Edom i napokon postignite formu života!

Komentari

Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.