0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi

Dyson x Teuta Mesaroš: Novi standard njege i oblikovanja kose

Dyson, globalna tehnološka kompanija i Teuta Mesaroš, jedna od najpoznatijih i najtalentiranijih hrvatskih frizera predstavili su svoju suradnju

13.10.2023.

Od danas u frizerskom salonu "Teuta", jednom od najvećih frizerskih salona u Hrvatskoj koji se proteže na 300m2 i sastoji od 13 radnih jedinca, Teuta i njen tim svojim klijentima nude ekskluzivno iskustvo njege i oblikovanja kose sa Dyson proizvodima.

Tehno Mag, ekskluzivni distributer i zastupnik Dyson-a za Adria regiju, predstavio je na šestom izdanju InDizajn sajma interijera zajedno sa Teutom Mesaroš revolucionarne proizvode branda Dyson. Tom prigodom, Teuta je posjetiteljima otkrila tips&tricks za korištenje Dyson proizvoda za oblikovanje kose - Airwrap stilizator, Corrale bežičnu peglu i Supersonic sušilo za kosu.

Kombinacija revolucionarne Dyson tehnologije i Teutinog iznimnog znanja i iskustva postavlja novi standard njege i oblikovanja kose.

Kao profesionalni frizer uvijek sam u potrazi za proizvodima koji će mi omogućiti da postignem najbolje rezultate za svoje klijente, a Dyson je definitivno ispunio ta očekivanja. Samim time sam ponosna što sam dio Dyson priče i velika mi je čast biti prvi frizerski salon u regiji i Dyson brand ambasador. Cijeli moj tim i ja smo izuzetno sretni jer od sada radimo sa Dyson proizvodima i znamo da time svojim klijentima pružamo najbolju uslugu.” izjavila je Teuta Mesaroš.

Zahvaljujući V9 digitalnom motoru, Dyson Supersonic sušilo za kosu savršen je izbor za brzo sušenje zbog snažnog protoka zraka, dok funkcija inteligentne kontrole topline omogućuje očuvanje zdravlja kose, a zbog brojnih dodatnih nastavaka ovo sušilo pomoći će vam napraviti frizuru za svaku prigodu. Osim toga, Dyson Airwrap stilizator omogućuje kreiranje različitih stilova bez korištenja visokih temperatura, bilo da je riječ o klasičnom blowoutu ili beach waves frizuri, a flyaway nastavak ukrotit će i najneposlušniju mladu kosu za savršeno zaglađenu frizuru.

Zbog svojih fleksibilnih ploča Dyson Corrale pegla omogućuje besprijekorno oblikovanje i ravnanje kose, a bežični dizajn pruža slobodu kretanja uz inteligentnu kontrolu topline koja štiti kosu od oštećenja, što Corrale čini neizostavnim alatom za svakodnevnu njegu kose.

Osim Dyson proizvoda za oblikovanje kose, posjetitelji su imali mogućnost otkriti i novi proizvod - Gen5detect Absolute bežični usisavač. Najsnažniji Dyson usisavač do sada, Gen5detect Absolute pomoću Fluffy Optic™ četke osvjetljava i mikroskopski sitnu prašinu, inače nevidljivu na tvrdim površinama. Napredna baterija omogućava do 70 minuta bezbrižnog usisavanja.

>> Pogledajte ponudu svih Dyson uređaja <<

Komentari

Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.