0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi

Andrea Andrassy se odlučila na promjenu - Napravite hit frizuru za samo 7 minuta

23.02.2023.

Ako postoji nešto što je preokrenulo revoluciju u industriji kose, onda su to styleri. Davno su prošli dani kad smo se mučili s viklerima, četkama i teškim sušilom za kosu kako bismo postigli željene valove. Zna to dobro i književnica Andrea Andrassy, koja se na svojim društvenim mrežama pohvalila novom frizurom – savršenim i vrlo prirodnim kovrčama, koje je sama oblikovala u samo sedam minuta!

"Gdje je ovaj uređaj bio u vrijeme krizme 1999., kad su nam radili Wolfgang Amadeus lokne pa smo od frizera izlazili sa sarmama na glavi?", pita se infleuncerica, koja je frizuru oblikovala sama uz pomoć BaByliss Deep Waves stylera. Ovaj savršeni gadget trenutačno možete kupiti po 20% nižoj cijeni.

Uštedite vrijeme uz Babyliss Deep Waves styler

Andrea je do sada za oblikovanje kovrča na svojoj dugačkoj i ravnoj kosi koristila figaro, s kojim se, kao kaže, prilično mučila. Otkad je isprobala BaByliss Deep Waves styler sve drugo više ne dolazi u obzir. Osim što joj je uštedio poprilično vremena Andrea je uz pomoć ovog uređaja dobila oblik baš kakav želi i koji u potpunosti odgovara njezinom stilu – neobuzdane valove.

I, uistinu, zahvaljujući beuaty gadgetima danas je lakše nego ikad prije postići hairgoals, no kako bi naša kosa izgledala kao iz frizerskog salona i bila zdrava, kod ovih proizvoda ključno je odabrati onaj model koji će zaštititi kosu od visokih temperatura. Dakle, materijal od kojeg je uređaj napravljen je ključan. Većina stylera ima keramičke ploče i to s razlogom, jer dobro provode toplinu, no želite li najbolje za svoj novac, obratite pažnju na ključnu riječ – titanium.

Maksimalna zaštita kose uz Titanium Ceramic premaz

Zahvaljujući Titanium Ceramic premazu, kakav ima BaByliss Deep Waves styler, ploče će maksimalno zaštititi kosu od visokih temperatura, tako da ga možete koristiti praktički svaki dan. Sa sustavom grijanja Advanced Ceramics, temperatura do 200°C je konstantna. 

Tri razine temperature savršeno su prilagođene svakom tipu kose, pa –ako imate tanku i nedavno obojenu kosu – idealno je da temperaturu oblikovanja na svojem BaByliss-u podesite na 160 stupnjeva, a ako je gusta, jaka i čvrsta, 200 stupnjeva je savršena temperatura za takav tip kose.

Praktičan za korištenje

Ovaj savršeni hair styler vrlo je praktičan za korištenje, već za 30-ak sekundi od paljenja spreman je za korištenje, a ako vam se dogodi da ga zaboravite ugasiti, nema brige, jer će se uređaj automatski ugasiti uz pomoć Auto Shut Off sustava. 

Ništa nije tako zadovoljavajuće kao good hair day. Možete ovo smatrati previše dramatičnim ili jednostavno smiješnim, ali svatko tko ima tanku i beživotnu kosu svjestan je da jedino dobar styler može dobiti ovu tešku bitku i dati kosi željeni volumen. I gustoj je kosa potrebna pomoć, prije svega zadržati kovrču postojanom – i to rješava BaByliss Curl Deep Waver.

Ako želite da kovrče izgledaju što prirodnije, baš kao Andereine, dodajte malo laka za kosu i uz pomoć češlja sa širokim zupcima još malo olabavite valove.

Nabavite Babyliss Deep Waves styler uz 20% popusta

Komentari

Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.