0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi
Početna Proizvodi Televizori i audio Dodatna oprema Pametni uređaji Amazon Prijenosni zvučnik Echo Dot 4 White Watch&Alexa

Amazon Prijenosni zvučnik Echo Dot 4 White Watch&Alexa

Šifra: 21865
Pametni uređaji Amazon
  • Alexa asistent
  • Glasovno upravljanje domom
  • Ostanite povezani
  • Niskoenergetski način rada
Cijena
87,32 EUR
87,32 EUR
Sve cijene uključuju PDV.
Dodaj u košaricu
O proizvodu

Amazon Prijenosni zvučnik Echo Dot 4 White Watch&Alexa

Upoznajte novi Echo Dot

Nove generacija najpopularnijeg pametnog zvučnika ima uglađeni, kompaktni dizajn koji se savršeno uklapa u male prostore. Pruža oštar vokal i uravnoteženi bas, za puni zvuk u kojem možete uživati bilo gdje u vašem domu

Alexa, puštaj glazbu svugdje.

Koristite svoj glas za reprodukciju pjesme, izvođača ili žanra putem Amazon Music, Apple Music, Spotify, Pandora i drugih. Glazbom s više soba možete čitav svoj dom napuniti glazbom, radio postajama, podcastima i zvukom koristeći kompatibilne Echo uređaje u različitim sobama.

Streamajte pjesme s Amazon Music, Apple Music, Spotify, SiriusXM i drugih. Reproducirajte glazbu, audioknjige i podcastove u cijelom domu uz glazbu iz više soba.

Alexa, uvijek spremna pomoći

Olakšajte si svoj život kod kuće. Postavite alarme, postavljajte pitanja, dodajte stavke na popise i stvarajte događaje i podsjetnike na kalendarima. Provjerite promet i vrijeme ili pustite vijesti. Pristupite desecima tisuća Alexa vještina, poput Headspacea ili zvukova spavanja. I to sve samo svojim glasom.

Glasovno upravljajte svojim domom

Postavite rutine i upravljajte svojim kompatibilnim pametnim kućnim uređajima. Isključite svjetla prije spavanja, pojačajte termostat kada vam je malo hladno i promijenite kanale na vašem Fire TV-u.

Glasom uključite svjetla, prilagodite termostate i zaključajte vrata kompatibilnim uređajima. Uključite lampu prije ustajanja iz kreveta, prigušite svjetla s kauča za gledanje filma ili pojačajte termostat kad izađete.

Alexa Guard vam može pomoći da zaštitite svoj dom

Besplatno postavite Guard u aplikaciji Alexa da biste primali mobilna upozorenja ako vaš uređaj Echo prepozna zvuk alarma za dim ili razbijanje stakla dok vas nema. I pretplatite se na Guard Plus za još veću pomoć u zaštiti vašeg doma, poput linije za hitne slučajeve koju možete nazvati samo svojim glasom i još više.

Ostanite povezani i sinkronizirani

Odmah prođite kroz druge sobe ili komunicirajte nešto u svakoj sobi koja ima kompatibilni Echo uređaj. Obavijestite sve da je večera spremna ili podsjetite svoju djecu da je vrijeme za spavanje. Također možete kontaktirati prijatelje ili obitelj putem hands-free poziva.

Alexa za djecu i obitelj

Alexa može pomoći djeci da uče i rastu dok se zabavljaju. A s besplatnim roditeljskim nadzorom Amazon Kids, Alexa će automatski dati odgovore koji odgovaraju djeci, filtrirati pjesme s eksplicitnim tekstovima i blokirati kupnje. Dječja nam je privatnost važna. Saznajte kako djeca mogu koristiti Alexa , gledati korisne videozapise s uputama, dobiti odgovore na često postavljana pitanja i još mnogo toga.

Dizajniran da zaštiti vašu privatnost

Uređaji Alexa i Echo proizvedeni su s više razina zaštite privatnosti. Pametni zvučnici Echo imaju gumb za isključivanje mikrofona koji elektronički odvaja mikrofone. Također imate kontrolu nad svojim snimkama glasa i možete ih pregledati, preslušati ili izbrisati u bilo kojem trenutku.

Svaki dan je dan za Zemlju

Ne morate biti ekolog da biste donosili održive odluke.

Niskoenergetski način rada

Da bi smanjio svoju potrošnju energije, ovaj će uređaj prijeći u način niske potrošnje kada se ne koristi. Način niske potrošnje nije dostupan za određene korisničke konfiguracije. Za više informacija pogledajte Ograničenja načina rada male snage.

Pratite i upravljajte potrošnjom energije

Pratite i upravljajte potrošnjom energije svojih uređaja povezanih s Alexa pomoću nove nadzorne ploče za energiju, koja će se uskoro pojaviti u aplikaciji Alexa.

Ambalaža

98% ambalaže za ovaj uređaj izrađeno je od drvenih vlakana od materijala koji dolaze iz šuma s odgovornim gospodarstvom ili iz recikliranih izvora.

Tehničke karakteristike
EAN 0840080506906
Jamstvo 24 mj.
Model Echo Dot 4
Komentari
Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.