0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi
Početna Proizvodi Televizori i audio Dodatna oprema Pametni uređaji Amazon Prijenosni zvučnik Echo Dot 4 White

Amazon Prijenosni zvučnik Echo Dot 4 White

Šifra: 21025
Pametni uređaji Amazon
  • Alexa asistent
  • Ekološki prihvatljiv
  • Niskoenergetski način rada
  • Glasovno upravljanje domom
Akcijska cijena
49,99 EUR
49,99 EUR
-12%
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 57,00 EUR
Sve cijene uključuju PDV.
Dodaj u košaricu
O proizvodu

Amazon Prijenosni zvučnik Echo Dot 4 White

Upoznajte novi Echo Dot

Nove generacija najpopularnijeg pametnog zvučnika ima uglađeni, kompaktni dizajn koji se savršeno uklapa u male prostore. Pruža oštar vokal i uravnoteženi bas, za puni zvuk u kojem možete uživati bilo gdje u vašem domu

Alexa, puštaj glazbu svugdje

Koristite svoj glas za reprodukciju pjesme, izvođača ili žanra putem Amazon Music, Apple Music, Spotify, Pandora i drugih. Glazbom s više soba možete čitav svoj dom napuniti glazbom, radio postajama, podcastima i zvukom koristeći kompatibilne Echo uređaje u različitim sobama. Reproducirajte glazbu, audioknjige i podcastove u cijelom domu uz glazbu iz više soba.

Alexa, uvijek spremna pomoći

Olakšajte si svoj život kod kuće. Postavite alarme, postavljajte pitanja, dodajte stavke na popise i stvarajte događaje i podsjetnike na kalendarima. Provjerite promet i vrijeme ili pustite vijesti. Pristupite desecima tisuća Alexinih vještina, poput Headspacea ili zvukova spavanja. I to sve glasovnim naredbama.

Glasovno upravljajte svojim domom

Postavite rutine i upravljajte svojim kompatibilnim pametnim kućnim uređajima. Isključite svjetla prije spavanja, pojačajte termostat kada Vam je malo hladno ili promijenite kanale na TV-u. Glasom uključite svjetla, prilagodite termostate i zaključajte vrata kompatibilnim uređajima. Uključite svjetiljku prije ustajanja iz kreveta, prigušite svjetla s kauča za gledanje filma ili pojačajte termostat kad izađete.

Alexa Guard vam može pomoći da zaštitite svoj dom

Besplatno postavite Guard u aplikaciji Alexa da biste primali mobilna upozorenja ako Vaš Echo prepozna zvuk alarma za dim ili razbijanje stakla dok nikog nema u kući ili stanu. Pretplatite se na Guard Plus za još veću pomoć u zaštiti doma, poput linije za hitne slučajeve koju možete nazvati samo svojim glasom i još više.

Ostanite povezani i sinkronizirani

Odmah prođite kroz druge sobe ili odašiljite poruke u svakoj sobi koja ima kompatibilni Echo uređaj. Obavijestite sve da je večera spremna ili podsjetite svoju djecu da je vrijeme za spavanje. Također možete kontaktirati prijatelje ili obitelj putem hands-free poziva.

Alexa za djecu i obitelj

Alexa može pomoći djeci da uče i rastu dok se zabavljaju. A s besplatnim roditeljskim nadzorom Amazon Kids, Alexa će automatski dati odgovore koji su prikladni za dječji uzrast, filtrirati pjesme s eksplicitnim tekstovima ili blokirati kupnje. Dječja nam je privatnost važna. Saznajte kako djeca mogu koristiti Alexu , gledati korisne videozapise s uputama, dobiti odgovore na često postavljana pitanja i još mnogo toga.

Dizajniran da zaštiti vašu privatnost

Uređaji Alexa i Echo proizvedeni su s više razina zaštite privatnosti. Pametni zvučnici Echo imaju tipku za isključivanje mikrofona koji elektronički odvaja mikrofone. Također imate kontrolu nad svojim snimkama glasa i možete ih pregledati, preslušati ili izbrisati u bilo kojem trenutku.

Svaki dan je dan za Zemlju

Ne morate biti ekolog da biste donosili održive odluke. Čak 98 % ambalaže za ovaj uređaj izrađeno je od drvenih vlakana od materijala koji dolaze iz šuma s društveno odgovornim poslovnim praksama ili iz recikliranih izvora. Društveno odgovornom karakteru doprinosi i niskoenergetski način rada. Da bi smanjio svoju potrošnju energije, ovaj će uređaj automatski prijeći u način niske potrošnje kada se ne koristi.

Pratite i upravljajte potrošnjom energije

Pratite i upravljajte potrošnjom energije svojih uređaja povezanih s Alexom pomoću nove nadzorne ploče za energiju, koja će se uskoro pojaviti u aplikaciji Alexa.

Tehničke informacije:

  • Zvučnici: 3.0” (76.2 mm) neodymium woofer i dva 0.8” (20 mm) tweetera
  • Alexa aplikacija je kompatibilna s Fire OS, Android i iOS-om
  • WiFi povezivost: dual-band podržava 802.11a/b/g/n/ac (2,4 and 5 GHz) mreže
  • Masa: 970 g
  • Dimenzije: 144 x 144 x 133 mm
Amazon Prijenosni zvučnik Echo Dot 4 White
Tehničke karakteristike
EAN 840080581569
Jamstvo 24 mj.
Model Echo Dot 4
Komentari
Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.